VULIN BI DA HAPSI NEVAKCINISANE: Antivakseri će krivično odgovarati!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da policija veoma ozbiljno shvata proteste antivaksera ispred stanova epidemiologa Predraga Kona i Branislava Tiodorovića i da će, ukoliko se ponove, tražiti da krivično odgovaraju.

Vulin je za televiziju Hepi rekao da po njemu u tim protestima antivaksera ima elemenata i za krivičnu odgovornost, te podsetio da o tome odlučuje tužilaštvo.

– Neće se više ponoviti (protesti ispred stanova epidemiologa), to shvatamo veoma ozbiljno – rekao je Vulin.

Podsećamo, antivakseri su protestovali ispred stanova članova Kriznog štaba dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodorovića.

Predrag Kon izjavio je danas da nije uplašen, ali da jeste zabrinut zbog pretnji i uvreda koje dobija, naglasivši da je patriota i da je spreman da se žrtvuje za Srbiju.

– Nisam uplašen, ali zabrinut jesam. Nije prijatno to doživljavati uz porodicu, najblaže rečeno to je potpuno neprihvatljivo – rekao je Kon za TV Prva.

Kako kaže, i ranije je doživljavao razna dovikivanja na ulici, za razliku od njegovog kolege Branimira Tiodorovića koji je izjavio da nije imao takva iskustva.

Kon je kazao da, imajući u vidu njegovo poreklo, u uvredama ima i antisemitizma, ali da se u Srbiji oseća kao u svojoj zemlji i da je patriota i spreman na žrtvu.

Nestašice gasa, struje i hrane su namerno izazvane! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Podeli
Updated: октобар 27, 2021 — 4:12 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *