Vulin: Bolesna tvitovanja su priprema ubistva Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je danas da će, sve dok Srbija ne bude imala zakon po kome svaki profil na društvenoj mreži mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dok „bolesna“ tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična dela, postojati „zagađen javni prostor“ koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

“Kada ološ sa društvenih mreža piše za trogodišnjeg sina Aleksandra Vučića da je ”pašče” nijedna NVO se ne oglasi.

 Ðilas ne cmizdri pred kamerama, Jeremić ne plače sa ženom, i niko ne traži da saznamo ime otpada koji to piše”, navodi Vulin, komentarišući, kako navodi, nove napade na porodicu predsednika Vučića.

“Dokle god ne budemo imali zakon po kome svaki profil mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dokle god bolesna tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična dela imaćemo zagađen javni prostor koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Vučića i njegove porodice”, naveo je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista.

Ovakve izjave Vučićevog ministra u koga ima najviše poverenja se mogu shvatiti ako se detaljnije shvati ko je zapravo Aleksandar Vulin.

Podeli
Updated: новембар 25, 2020 — 12:41 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *