Vulin: Ja ću biti predsednik ako Vučić neće

Predstojeći predsednički izbori će po svemu sudeći biti izuzetno zanimljivi, jer će jedan od potencijalnih kandidat biti ministar policije Vulin. Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se sadašnji šef države ne bude kandidovao.

– Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina – kažu iz Pokreta socijalista.

Socijalisti su jasni, ako neće Vučić – ima ko hoće. Oni priznaju da je Vučić „bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg – Aleksandra Vulina“.

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke, i ako se Vučić ne kandiduje „bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama“.

I tako, dva Aleksandra u izboru za predsednika Srbije, a građani prosto ne mogu da se odluče ko je bolji kandidat.

Ko je zapravo Vulin pročitajte u članku ispod

Podeli
Updated: фебруар 11, 2022 — 8:04 pm

4 Comments

Add a Comment
 1. Koja budaletina kaze on ce biti predsednik ako vucic nece.
  Ovo je dokaz da narod ne bira predsednika niti bilo koga vec se sam odlucujes koju funkciju zelis da otmes. .
  Narod se nista ne pita po ovoj vulinovoj zelji.

  1. MAJMUN ŠTA ON ZAMIŠLJA DA ĆE NA IZBORE BITI SAMO ON I PORODICA
   BOŽE IMALI TE!
   KOJI KRETEN

 2. A da li ce narod da izabere drugu budaletinu valda im je dostabudaletina

 3. Podvaljuju iz opozicije…??.Zar je uopšte važno da li je predsednik male Srbije,Putin ili Vulin, kada znamo da se ni jedan ni drugi nista nebi pitali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *