Vulin: Kobre sprečile da Jeremić dobije batine od Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su, Odreda vojne policije specijalne namene Kobre „sprečili“ da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i još tri funkcionera te stranke „dobiju ono po šta su došli“ od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili“, naveo je Vulin u saopštenju.

Kako je ocenio, četvorica funkcionera Narodne stranke „pokušali su da isprovociraju predsenika Vučića“.

Nekoliko funkcionera Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem, odazvali su se pozivu predsednika Aleksandra Vučića „na tuču“ i jutros se pojavili ispred Predsedništva na Andrićevom vencu.

Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: „Hajde me tuci“, objavio je portal Nova.rs.

Predsednik Srbije pozvao je prethodnog dana predstavnike Narodne stranke Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Borivoja Borovića i Vladimira Gajića da dodju da ga „linčuju ako smeju“ i da će on sam izaći na kraj s njima.

Više o Vučićevom najbližem ministru pročitajte u članku ispod.

Podeli
Updated: јун 25, 2021 — 5:07 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Znači Vučić je bio nasilan ako su Kobre morale da spreče predsednika u nameri da bije članove opozicije. Ovo je još jedna Vučićeva predstava za zatucane Srbe.

  2. Imamo predsednika koji je nasilnik i ulicar. ulicari ga birali samo sa siptarima se povlaci ko kuavica.

  3. lako da se kurci kad su oko njega kobre to je isto kada hrvati kazu pobedili jna a oko njih ameri za pomoc

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *