Vulin: Neko je mleo blato da sabotira Vučića (VIDEO)

Ako se još uvek pitate šta je uzrok energetske krize i nedavne havarije u EPS-u, ministar policije Aleksandar Vulin ima odgovor – neko je mleo blato da sabotira Vučića.

Minpuki je gostujući jutros na Pinku prešao naprednjačku igricu „ko je kriv za haos u EPS-u“ i tako sa voditeljkom Jovanom Jeremić diskutovao ko je mleo blato da sabotira vrhovnog vođu.

Vulin je ovom pričom o energetskom državnom udaru ušao u anale SNS bahatosti i izbegavanja odgovornosti. Aludiranjem da je neko namerno mleo blato u Kolubari i tako pokušao da izvrši državni udar, Vulin je glupost odveo čak dalje od izjava premijerke Brnabić koja je prva pomenula „sabotažu“.

Sabotaža je bila i kad se kasnilo sa otvaranjem kovid bolnice u Batajnici jer je neko „spalio sklopku“, a neko drugi je bio kriv i kad se urušilo Grdeličko brdo, pa pozvana BIA da ispita šta se desilo.

A znaju odlično oni koji traže odgovorne u blatu i sklopkama da se sve uvek dešava zbog bahatosti i (ne)odgovornosti na koju se toliko pozivaju. Znaju i da se desilo zbog predsednika koji se u sve razume i pečenjara na čelu jednog od najvažnijih preduzeća u zemlji, koji ni ne može biti smenjen kako je obećao predsednik, jer mu je v.d. mandat istekao pre tri godine.

Zna i Vulin sve to odlično, ali je lakše narodu podvaliti priču i odgovornost svaliti na nepoznate ljude koji su mleli blato da sabotiraju Vučića.

Podeli
Updated: децембар 18, 2021 — 6:24 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *