Vulin PROGLEDAO! Prošao lekarski pregled pored DIOPTRIJE 7

Ministar Aleksandar Vulin je prošao lekarske preglede i, prema Danasovim saznanjima, juče je zadužio uniformu kako bi učestvovao na vežbama rezervnog sastava

Ministar Vulin, očigledno sa kompleksom zbog nesluženja vojnog roka, umesto da nastavi sa unapređenjem sistema, ministar Vulin je odlučio da se pod stare dane regrutuje i da pokaže kako je s godinama mlađi i sposobniji.

Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije smatra da Aleksandar Vulin ni po kom osnovu ne može da bude primljen na obuku za rezerviste.

– Kao neko ko nije služio vojni rok zbog toga što nije prošao lekarski pregled, on nikako ne može sada da prođe taj pregled. Uostalom, pošto nije služio vojsku, nikako ne može da bude preveden u sastav rezervista – kaže Antić, ističući da član Zakona o vojsci koji definiše nadležnosti ministra nigde ne spominje učešće u vežbama.

Loading...

Ovim prijavljivanjem na vežbe samo nastavlja da pravi rijaliti program od vojske – ističe Antić i dodaje da će Vulinov potez demotivišuće delovati na ostale građane da se prijave

Ostaje misterija kako je tetkin ministar prošao zdravstveni pregled kada je razlog za proglašenje nesposobnosti bila njegova dioptrija 7.

Izvor: Danas

Podeli
Updated: 5 марта, 2019 — 12:48 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.