Vulin ušao u klinč i sa Dritanom

Aleksandar Vulin, srpski ministar policije, inače zadužen za okršaje sa nestomišljenicima putem saopštenja MUP-a, ušao je u još jedan klinč. Ovoga puta na njegovom udaru našao se Dritan Abazović, premijer Crne Gore.

Povod za reakciju Vulina bila je izjava Abazovića za crnogorske medije. Naime, odgovarao je na pitanja novinara o Vulinovim izjavama o Crnoj Gori, te je tom prilikom istakao:

– Svaka Vlada treba da ima svog Vulina. Najbolje da te i takve ljude da ne komentarišemo. Što ih više komentarišemo, više im dajemo na značaju i više su zastupljeni – rekao je premijer Crne Gore.

Bio je to povod da reaguje Aleksandar Vulin, koji se oglasio saopštenjem putem mejla Ministarstva unutaršnjih poslova.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora. A, mislim i da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u Vladi, ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare.

Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici – poručio je Vulin, pa nastavio:

– Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, pre nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem preti Crnoj Gori.

Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje poseduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine – poručio je Vulin.

Podeli
Updated: јул 7, 2022 — 11:53 am

1 Comment

Add a Comment
  1. vulin bar neka ne spominje nekretnine, odmah se setim njegovog stana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *