Za prikrivanje broja zaraženih NAGRADA: Darija Kisić nova gospođa ministarka

Zamenica direktora instituta Milan Jovanović „Batut“, doktorka, profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu, članica Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, omiljena gošća po televizijskim studijima u poslednjih osam meseci i, zli jezici bi rekli, sestra supruga ministarke pravde Nele Kuburović. A od nedelje i ministarka rada i socijalne politike?

Sve ovo stoji u biografiji Darije Kisić Tepavčević kojoj je ponuđena funkcija ministra rada i socijalne politike: kad te hoće, hoće te!

Ona je rekla da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, kao i da je počastvovana pozivom da se stara o socijalnoj politici i radu, što je neće sprečiti da igra ulogu na koju smo navikli.

Kako je za TV Prva rekla, ona će ostati u Kriznom štabu sve i da postane ministarka. Pa naravno, niko drugi ne može da pravi lapsuse kao Kisić Tepavčević – setite se samo dolaska korone u Srbiju!  Tada je doktorka rekla da je prvi slučaj koronavirusa zabeležen prvog marta dok se, prema zvaničnim podacima, taj slučaj zabeležio šestog marta. Nekoliko dana kasnije, doktorka je rekla da se radilo o lapsusu.

Na pitanje da li je zatečena ponuđenim mestom u novoj Vladi odgovorila je da to sada „nije ništa zanimljivo“.

– Svako od nas je radio svoj posao. Da li sam zatečena? I da i ne. Da li sam spremna da pružim svoj maksimum? Da – rekla je doktorka.

Takođe, malo ko je zatečen ovom vešću, jer se doktorka do sada dokazala kao izuzetno lojalna osoba, te je jasno zašto je ona idealan kandidat za ministra u Vladi.

Jedan od najnovijih skandala iz kuhinje Kisić Tepavčević desio se kada je doktorka sedela u kafiću bez maske, između konferencija na kojima poziva građane na odgovornost i nošenje maski. A jedna od takvih konferencija bila je ona kada je u pola deset saopštila da je obavezno i nošenje maski na otvorenom da bi nekoliko sati kasnije, nakon negativnih reakcija javnosti, ova odluka bila preinačena u – preporuku.

Za kraj, mogli bismo da se nadamo da će doktorka Kisić učiniti nešto kako bi popravila položaj zdravstvenih radnika koji se bore sa koronom, ali i sa milion drugih problema belih mantila.

Može doktorka da napravi jedan lapsus u korist građana!

Podeli
Updated: октобар 25, 2020 — 12:26 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Isto govno ko vucic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *