ZA VUČIĆEVE FINANSIJERE ZAKON NE VAŽI: Kovid propusnice ne važe za kladionice i kockarnice!

Režim Aleksandra Vučića uz potporu režimskih, ali i globalističkih, prozapadnih medija sprovodi korona diktaturu nad građanima Srbije, ali i ugostiteljima. Ipak, ne važe ista pravila za sve. Od kovid propusnica su, verovali ili ne, izuzete kladionice i kockarnice, tako da posle 22 časa možete bez ikakvih prepreka da u pomenutim objektima popijete piće ili produžite u noćni provod!

– Ne znam da li ste primetili, ali kovid ausvajsi od 22 sata ne važe za kockarnice i kladionice. Oni mogu da funkcionišu bez tih problema, kao i strane firme u koje ne sme da uđe niti jedna inspekcija rada ili bilo koja druga. Vlast gazi domaćeg privrednika, a štiti kocku i strance – istakao je lider Dveri Boško Obradović.

Po svemu sudeći, kladonice, koje su još jedan kancer Vučićevog režima, imaju povlašćeni status, što samo potvrđuje besmisao nametnutih mera, koje nemaju nikakvu vezu sa zdravljem građana Srbije.

Mislite da je to jedina pogodnost za kockarnice i kazina?

Ne, nije. Još u decembru prošle godine je režim Aleksandra Vučića doneo skandalozan zakon. Zakon koji pogoduje kladionicama i kazinima, sigurnim finansijerima ovog režima.

Naime, u decembru su usvojene skandalozne izmene Zakona o porezu na dohodak građana, kojim je ukinuto plaćanje poreza na ostvaren dobitak od svih posebnih igara na sreću, uključujući kladionice, kazina, igračnice i automat klubove, a posebno je naglašeno da se porez ne plaća na ostvareni dobitak od igara na sreću preko interneta”, navodi se u saopštenju.

O skandaloznom zakonu pročitajte više u članku ispod.

Podeli
Updated: октобар 29, 2021 — 8:16 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *