Za Zukorlića ne važi zakon? Njegov kafić radi, pun gostiju!

U Srbiji je od danas zabranjeno okupljanje više od dve osobe, a od sutra važi novi režim trajanja policijskog časa vikendom.

Ranije uvedeni policijski čas radnim danima i dalje traje od 17 časova do pet sati ujutro, uz zabranu kretanja na javnim mestima za starije od 65 godina koji žive u gradovima.

Ranijom odlukom Vlade zatvoreni su kafići i restorani, a ta zabrana odnosi se i na igraonice, kladionice, kockarnice, frizerske i kozmetičke salone, kao i auto-perionice.

I tako je svuda, osim izgleda u Novom Pazaru, gde kafić Gazija, koji je, kako se navodi, u vlasništvu Moamera Zukorlića, radi punom parom.

Kao što se može videti na fotografijama koje su objavljenje na Fejsbuk stranici „Ekskluzivno Novi Pazar“, lokal na Trgu Gazi Isa bega u Novom Pazaru radi kao da je normalna situacija, prepuni su i objekat i terasa!

Sve je ovo još tužnije, kada se zna da je Zukorlić, bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji, a sadašnji predsednik Stranke pravde i pomirenja i predsednik Odbora za obrazovanje Narodne skupštine Srbije.

Podeli
Updated: 4 априла, 2020 — 9:03 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Zukorliću kaznu od par miliona dinara, a za Novi Pazar ne slati medicinsku pomoć, već poslati vojsku i staviti ih u karantin sve komplet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *