Zakazan protest ispred Pinka – Stop ružičastom mraku

Ispred zgrade TV Pink je zakazan protest protiv te televizije i njenog vlasnika Željka Mitrovića. Skup je prijavio Pokret Srbije Gerila, a dobio je podršku Beogradskog fronta. Kako navode protest će se održati protiv medijskog mraka, cenzure i grubog kršenja Ustava Republike Srbije od strane TV Pink i njenog vlasnika Željka Mitrovića.

TV Pink već godinama služi kao partijska televizija Srpske napredne stranke preko koje se Aleksandar Vučić obračunava sa političkim neistomišljenicima i preko koje se na najbestidniji način blate i satanizuje opozicija u Srbiji. Poslednjih meseci TV Pink započela je i svoje protivustavno delovanje jer se sa nje otvoreno poziva na kršenje Ustava Republike Srbije i cepanje Kosova i Metohija – navodi se u pozivu na protest, a organizatori optužuju TV Pink da svakodnevno loobira za interese Albanaca i stvaranje „velike Albanije..

Skup će se održati 16.03.2019. godine u 18.30 časova ispred TV Pink (Neznanog junaka 1).

Televizija Pink kao simbol nemoralnosti, vulgarnosti, prevare i kriminala predstavlja kancer našeg medijskog prostora. Njen osnivač i vlasnik Željko Mitrović, bio je i jeste poslušnik i produžena ruka svih režima unazad 30 godina ne prezajući ni od čega kako bi zadržao svoju poziciju i uvećao kapital – kaže Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta i poziva građane da u što većem broju dođu ispred zgrade TV Pink.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podeli
Updated: 10 марта, 2019 — 10:05 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *