ZBOGOM PAMETI: Kebara se divi šefu Vučiću i na kineskom!

Luka Kebara jedan je od vodećih SNS jastrebova u Skupštini Srbije. Do sada nije birao načine na koje će da izrazi idolopoklonstvo prema svom šefu Aleksandru Vučiću, a čini se da je sada otišao najdalje. Jer, on je u Parlamentu danas, verovali ili ne, progovorio na kineskom jeziku, te je na taj način izrazio divljenje lideru SNS.

Trudi se mladi Kebara da u svemu prati Vučića, pa je tako, baš kao što je to predsednik Srbije uradio pre nešto više od godinu dana, na kineskom poslao poruku u Skupštini. I to ničim izazvan.

Naime, počeo je izlaganje SNS jurišnik, a onda se odjednom „prebacio“:

– Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Ući ći, što u prevodu, inače, znači 577 – rekao je Kebara, ali se tu nije zaustavio.

Nastavio je da priča na kineskom jeziku, ili bar nekoj verziji ovog jezika, što se teško može prepričati. Zato u video snimku možete da se uverite kako je sve to izgledalo, a zbog čega je Kebara u (lažnoj) Skupštini dobio i aplauz. A kako drugačije?

Da podsetimo, reč je o poslaniku Srpske napredne stranke, koji trenutno „vedri i oblači“ u Skupštini Srbije, a nedavno je pričao o tome „kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vreme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije“. Na kraju ovog izlaganja o toaletima, uskliknuo je „živeo Aleksandar Vučić“.

Govorio je nedavno i o „organizovanom kriminalitetu“, a ostaće upamćen po tome što je na konstituisanju novog saziva parlamenta, na pitanje novinarke kako se zove zamuckivao, a o utisku prvog dana u Skupštini ponavljao je samo – „drugi put“.

Sada se očigledno opustio, pa ne samo da je progovorio, nego je to uradio i na jeziku koji mu nije maternji. A sve kako bi na što bolji način pokazao koliko se divi Vučiću, koji je još dok Kebara nije došao u Skupštinu pričao na kineskom.

Podeli
Updated: април 28, 2021 — 8:28 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Koje BUZGE boze mili pa zar su ovo ljudi rodili i uzgajali . Bolje bi se majmun ponasao .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *