ZEKIĆ: Treba novčano kazniti one koji vređaju Vučića

Olivera Zekić, poznato lice iz REM-a, barem sudeći po komentarima ljudi na društvenim mrežama, najavila je svoju kako kaže ličnu borbu da se suzbije rat koji se vodi protiv predsednika Vučića na pojedinim pre svega lokalnim televizijama.

Njena reakcija došla je kao odgovor na nedavne pretnje političara Srđana Noga, nekadašnjeg člana Dveri. Nogo je tada na televizji KTV rekao da će kraj koji će doživeti predsednik Vučić kao i njegova porodica biti užasan. Nije pojasnio šta to znači.

Osude su pristigle sa svih strana a sama Olivera Zekić rekla je da će se lično zalagati da REM dobije mogućnost da se kazne novčano sve televizije u čijim programima se vređa i napada predsednik Vučić ali i ostale javne ličnosti.

“Rešenje je da se kazne novčano svi oni koji na televizijama vređaju i pozivaju na nasilje prema predsedniku, ali i ostalima. Naravno Vučić je samo bio najveća meta do sada”, tvrdi Zekić

“Samo udaranje po džepu je rešenje kako će mediji da se dovedu u red”.

Ona takođe napominje da se nada da će  REM imati odrešene ruke u kažnjavanju bez posredovanja sudova i Tužilaštva.

Podeli
Updated: децембар 3, 2020 — 9:26 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Apsloutno se slazem, svako ko poziva na nasilje, prebijanje, etiketiranje…nego, dal ce to isto da vazi i za prvorodjenog, kad nekog nazove izdajnikom, lopovom, kad hoce nekom brutalno da odgovori, kad…

  2. A da vam se dodeli i oružje pa da ne samo sudite već i presudite.Gde li je tu sloboda govora,i zbog čega postoje sudovi???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *