ŽIVKOVIĆ: Kako sam čuo od psihijatara, Vučić ima dijagnozu F20.0

„Drago mi je da je potvrdio ono što ja govorim godinama, da mu je dijagnoza, koju sam čuo od psihijatara – F20.0“, tvrdi lider NOVE.
„Ali koja god da je u pitanju bolest, ja Vučića zbog njegovog, ali i zdravlja politike i Srbije, pozivam da odmah podnese ostavku, a Srbija može da izabere novog predsednika, kao i novi sastav Parlamenta, skupština opština i gradova Srbije, i to nakon usvajanja mog predloga o obaveznom lekarskom uverenju za kandidate za poslanike, ministre i predsednika države.
To je već praksa u 10 zemalja EU. Da nam se ne bi ponovo dešavalo da imamo hronično bolesnog predsednika ili ministre sa tri pojavna oblika, pozivam da se usvoji taj predlog zakona, pa da se politikom bave zdravi ljudi koji donose odluke na korist zdrave, normalne Srbije, Srbije koju će poštovati ceo svet“, istakao je lider NOVE.
Sa druge strane podvukao je da je u Ministarstvu finansija formirana Uprava za igre na sreću, upitavši ko se to u Vladi Srbije igra, i da li se igra na sreću, ili igra ruski rulet, na šta i podseća politika aktuelne vlasti.
„Ovo je predizborni budžet koji za cilj ima da na teret privatnog sektora poveća plate u javnom sektoru. Najveće povećanje je u policiji, što znači da Vučić od njih očekuje najveću poslušnost, jer većina građana Srbije ima mobilni telefon, koji je označen kao sredstvo atentata na predsednika, pa da se spreče zloupotrebe istog.
Nije nam rečeno šta se tačno desilo sa predsednikom države, a građani moraju da budu precizno obavešteni o njegovom zdravlju. Ako se od kardiovaskularnih problema oporavio za vikend, pa se valjao po podu kabineta sa psom, onda je to još veći problem. Očigledno je u pitanju titoizacija. Ime psa je Pako, vrlo je čudno da mu patrijarh da takvo ime. Možda je u pitanju Pak’o, pa se Vučić igra paklom.
Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković poručio je da bi bilo normalno da imamo normalan Parlament, sa normalnim sastavom, kako bi o budžetu moglo i normalno da se diskutuje.

Izvor: Srbininfo

Podeli
Updated: 24 новембра, 2019 — 10:16 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.