Zoran Babić je ipak bio sam u automobilu?

Prema navodima svedoka sa lica mesta Zoran Babić je u momentu kada je došlo do udesa na naplatnoj rampi kod Nuša u kojoj je jedno lice izgubilo život a još četiri teže povređeno bio sam jer su jedino njega izvukli iz automobila posle tog udesa. Prema navodima očevidaca u automobilu „Koridora Srbije“ u momentu nesreće nije bilo nikog drugog osim Zorana Babića.
Prema navodima neimenovih izvora iz policije do nesreće nije došlo zbog guste magle već zbog činjenice da je Zoran Babić u tom momentu kucao poruke na telefonu?!
Zahtevamo od nadležnih državnih organa da objave video snimke sa naplatne rampe i njene okoline koji postoje i koji su napravljeni pre, tokom i neposredno posle saobraćajke kako bi se utvrdila istina i kako bi odgovorni za gubitak života i nanošenje teških telesnih povreda bili privedeni pravdi. Na tim video snimcima koji postoje može se jasno utvrditi ko je vozio automobil koji je izazvao nesreću kao i ko je nakom nesreće izvučen iz tog automobila.
Prosto je nemoguće poverovati u zvaničnu verziju da je navodni vozač Zorana Babića koji je izazvao nesreću prošao sa samo lakšim povredama iako je u auto koji je on navodno vozio svom silinom udario sa levom stranom na zaustavljene automobile na naplatnoj rampi na kojoj se inače nalazi vozač a da je Zoran Babić prošao sa prelomima?! 
Sva je prilika da je čitava igra oko te saobraćajke u kojoj je po svoj prilici glavnu i jedinu ulogu imao Zoran Babić povedena sa namerom da on lično ne bude krivično odgovoran i da krivicu za saobraćajku preuzme nevin čovek koji se prema tvrdnjama svedoka u momentu nesreće uopšte nije nalazio u automobilu koji je izazvao nesreću.
To može da objasni zašto je Zoran Babić tako ekspresno podneo ostavku i kako je veoma brzo na režimskim portalima osvanuo i video snimak momenta nesreće na kome nema onog najvažnijeg dela. Spasavanja nastradalih.
Kako bi se otklonila svaka moguća sumnja ponovo zahtevamo od nadležnih državnih organa da objave sve video snimke sa same naplatne rampe kao i iz njene okoline za koje znamo da postoje i da se u ovom trenutku nalaze u rukama istražnih organa policije.

Podeli
Updated: 11 фебруара, 2019 — 4:07 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.