Zoran Živković još jednom PREKRŠIO UGOVOR SA NARODOM – Juriša na izborni rezultat od 0,2%

Nova stranka izlazi na predstojeće izbore, jer želi da se bori i spase Srbiju od „ove kriminalne i korumpirane vlasti“, saopštio je danas predsednik te stranke Zoran Živković nakon održane konferencije u prostorijama te stranke.

On je rekao da je od prisutnih 163 članova, svega četvoro bilo protiv, dok je četvoro bilo uzdržano.

Slogan stranke biće „Borba za Srbiju“ i fokus u kampanjii je usmeren na rešenja za sadašnju tešku situaciju.

Na pitanje da li izlaze samostalno ili u koaliciji, Živković je rekao da prema onome što su do sad videli nisu još nikoga prepoznali ko bi, osim njih, mogao da se predstavi kao prava opozicija vlasti.

Loading...

On je rekao da je slogan stranke u kampanji je „Borba za Srbiju“, ispisan na oba pisma, ćirilici i latinici, kao i da je njen fokus usmeren na rešenja za sadašnju tešku situaciju.

„Recimao korupcija, vrh korupcije ove države je Vučić i ovi oko njega. Šta sa njim treba uraditi. U zatvor, Sablja 2“, rekao je Živković.

Prema njegovim rečima, kako bi se sprečila korupcija, potrebno je u skupštinama opština, pa do centralnog nivoa, formirati odbore da prate trošenje budžeta i to tako da u njima opozicija imati većinu, „pa će moći da kontroliše svaki dinar“.

„Mediji će biti apsolutno slobodni. Moći će da napišu šta god žele ali ako slažu biće tako kažnjeni novčano da neće moći da slažu više od dva puta. Mislim da je to fer, nećemo da cenzurišemo, ali kad neko kaže nešto teško uvredljivo, loše onda treba i da dokaže da je to tačno ili da ne postoji“, rekao je Živković

Podeli
Updated: 8 марта, 2020 — 5:56 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.