Zorana u kampanji u Šabcu: Možete da živite mnogo bolje !Ali nije dodala: možete i mnogo gore!

„Moja poruka građanima i građankama Šapca je da mogu da žive mnogo bolje nego sada. Država je i prethodnih godina pomagala Šabac, nastavićemo to da činimo jer nam je važno da stvorimo uslove da svi žive bolje i kvalitetnije.

Zato pozivam ljude u Šapcu da 21. juna, kada budu odlučivali ko će da vodi njihov grad, razmišljaju o svojoj budućnosti“, izjavila je sinoć za Televiziju As potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.

Mihajlovićeva je ovom prilikom optužila sadašnjeg gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića da „deli Šapčane na građane prvog i drugog reda, kažnjavajući ih na taj način zbog partije za koju glasaju“.

„S jedne strane imate odgovornu državu koja je okrenuta ka građanima, ali kada dođemo ovde onda čujemo priče da grad neće da im asfaltira put jer ne glasaju za Zelenovića. To nije u redu.

Loading...

Odgovornost mora da bude na prvom mestu. I vi vidite da kada se država postavi odgovorno i iskreno, kada je sve pregledno i svaka informacija dostupna, onda joj građani veruju.

Ovde je to potpuno drugačije. Gradonačelnik govori jednu stvar, a onda Državna revizorska institucija kaže da on novac ne troši transparentno. To mora da se menja. Ljudi imaju sva prava i ne smeju nikada da budu podeljeni“, rekla je ona.

Potpredsednica Vlade osula je paljbu i na kompletnu opoziciju, tvrdeći da nemaju „nikakav plan i program da ponude građanima“

„Svedoci smo nasilja koje je nedopustivo i koje svi moramo da osudimo. Bilo da govorimo o upadu na televiziju sa motornim testerama, pozivanju na linč ili prebijanju narodnog poslanika.

Opozicija se nije pokazala korektnom ni u vreme krize izazvane korona virusom, kada bi svi trebalo da budemo složni. Građani to vide i osećaju i sigurna sam da će na izborima 21. juna znati kome daju glas – odgovornoj politici koja se pokazala uspešnom i kada je teško, a ne ljudima koji pozivaju na nasilje i nemaju šta da ponude“, izjavila je Mihajlovićeva.

Iyvor> Gerila

Podeli
Updated: 2 јуна, 2020 — 9:48 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.