Zvezdin golman: Da nisam skočio u more, ubili bi me


Aleksandro Kralj / Foto: N. Paraušić / Print screen Youtube

Aleksandro Kralj se od napada huligana u Splitu spasao tako što je skočio u more. Grupa mladića fizički nasrnula na Zvezdine vaterpoliste jer su nosili trenerke sa klupskim obeležjem.
Golman VK Crvena zvezda Aleksandro Kralj, koji je skočio u more nakon što ga je, zajedno sa još trojicom njegovih saigrača, napala grupa mladića u Splitu, po izlasku iz vode rekao je da bi ga „ubili“ da nije to uradio.

Da nisam skočio u more, ubili bi me – rekao je Kralj nakon dolaska policije i lekarske ekipe, prenosi hrvatski sajt Gol.

Hrvatski sajt Index.hr navodi da su neki od okupljenih Splićana želeli da mu pomognu da izađe iz vode, dok su drugi uzvikivali: „Ipak je on četnik“.

Pre nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more, dodaje hrvatski sajt.

Loading...

Predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić potvrdio je ranije danas da je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije dobio teže povrede.

Index navodi da je njemu navodno razbijena arkada.

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji je večeras trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita.

Prema navodima „Slobodne Dalmacije“, četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.

„Slobodna Dalmacija“ navodi, pozivajući se na nezvanična saznanja, da su vaterpoliste napala petorica mladića.

– Odjednom je nastala galama i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac – rekao je za „Slobodnu Dalmaciju“ jedan od očevidaca ovog inicidenta.

Izvor: TANJUG

Podeli
Updated: 11 фебруара, 2019 — 4:13 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.